Over Marion Habets

 

De definitie van “gekte” is keer op keer hetzelfde doen
en toch andere resultaten verwachten.
-Albert Einstein-

Na jaren doordenderen als een locomotief, veel tijd en energie stoppen in werk en het zorgen voor anderen werd in 2016 de noodstop knop ingedrukt. Een zeer zeldzame vormvan baarmoederkanker (Carcinosarcoma) werd ontdekt. Ik stapte in een zeer intensief behandeltraject maar realiseerde mij meteen dat ik naast het veranderen van voeding, leefwijze en meer rust, terug moest gaan naar mezelf.

Ziekte heeft altijd een boodschap en ik heb met behulp van meditatie en Quantumtechnieken mijn levensverhaal veranderd. Na het behandeljaar kwam de onbekende periode, wat nu? hoe nu verder? Ik ben in februari 2018 gestart met trainingen bij Roy Martina en volg vanaf 2019 de Quantum mastery waarin ik quantumtechnieken geleerd heb die ik dagelijks toepas om uiteindelijk die versie te zijn die ik nu ben. In 2019 ben ik gecertificeerd Quantum Connection Hypnosis Practitioner en laat mensen ontdekken wat hun diepste wens is en het helder krijgen van een duidelijk pad en een duidelijk doel.

Zorgen voor mezelf, een mooie toekomst in het vooruitzicht en de drive mijn verhaal en technieken met anderen te delen en te leren. Er is zoveel meer dan alleen symptoombestrijding aan de hand van medicijnen. Je hebt het grootste gedeelte zelf in de hand, sta er voor open, het kan alleen maar beter worden. Ik focus mij op liefde, geluk en voldoening in optimale gezondheid en vitaliteit.