Mijn reis naar de tijdlijn zonder kanker
– Van wens naar werkelijkheid –

Ben je de verbinding met jezelf wel eens volledig kwijtgeraakt? Ben jij een kei in het eerst zorgen voor anderen en zet je jezelf op de laatste plaats ? Blijf je op de hoogste stand doorgaan en heb je niet meer in de gaten dat je keuzes hebt gemaakt die leiden tot het leven dat je nu leidt?

In dit boek lees je het verhaal van Marion. Ze neemt je mee op reis hoe ze na een ernstige ziekte haar leven weer in eigen hand heeft genomen en hoe ze omgaat met haar keuzes uit het verleden.
Marion laat je zien hoe je met behulp van enkele technieken en zelfreflectie een shift kan maken in je denkwijze, waardoor je het verleden leert loslaten en je weer kunt ontwaken, leren verbinding te maken en weer helemaal in contact kan zijn met jezelf.

Geef jezelf dit cadeau en zorg voor een verandering in je leven. Word weer jezelf, zodat je dag is gevuld met liefde, geluk en voldoening. Want alleen jijzelf bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Laat je kracht weer naar buiten komen en straal.

Marion Habets is eigenaar van ToBeeCoaching. Haar missie is een inspirator te zijn en mensen te leren zichzelf te zijn en hun oerkracht te vinden.

 

‘Onze grootste problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde denkniveau als waarop we ze hebben gecreëerd.’

– Albert Einstein